Estas en » Notas de Montaña » Cuaderno de Entradas » May 2007 » 2007 05 06 Desde Tavertet
Monday 7 de May de 2007, 16:53:31
2007 05 06 Desde Tavertet
Tipo de Entrada: CUADERNO | 4 Comentarios | 1145 visitas

Este domingo por Tavertet con compis del CEC en salida "unofficial".
Es la tercera o cuarta vez que hago el itinerario y me resulta muy agradable mostrarlo a quienes valoran estos paisajes.
Según la reseña 4 horas... en la realidad duplicamos el tiempo porque la mayor parte del itinerario transcurre por senderos sinuosos, por lugares en los que es necesario detenerse y admirar la naturaleza.
Pretender ajustarse a los tiempos de marcha efectiva, en este caso sería una declaración implícita de insensibilidad.
La rotura de la muñeca izquierda al resbalar una compañera cuando superaba el último paso comprometido, empaña un poco la satisfacción del día. ¿Hasta que punto se podía haber evitado el accidente?. En contraposición, la entereza de la accidentada y la solicitud mostrada por todos ante el infortunio, me demuestra que camino con colegas, y no soy guia de una agencia de viajes.

Ver fotos

Si tiene Google Earth

...más de lo mismo (jeje)...


4 Comentarios
Enviado por Núria el Thursday 10 de May de 2007

“Sóc la companya del canell trencat. Volia comentar que malgrat haver de portar guix durant 40 dies, estic contenta, ja que això no m'impedeix fer vida quasi normal (no puc anar a la piscina és el que em sap més greu). Però no em queixo pas, ja que no em vaig fer res més, i crec que vaig ser molt afortunada per no haver-me fet més mal.
Volia dir-li al Xavier Nieva que mai sabrem si es podia haver evitat l’accident, qui pot saber-ho, però en tot cas que no es senti responsable del que va passar. Ja sóc prou grandeta per saber el que s’ha de fer a la muntanya, i tot i anar amb la necessària prudència, una relliscada sempre és inevitable.
Com tinc les cames bé seguiré anant d’excursió amb guix i tot, això si, sense fer canals i grimpades, que no estic ara per fer acrobàcies.
Gràcies Xavier per portar-nos per uns indrets tan magnífics. L’accident va ser només, afortunadament, una anècdota, sense greus consequències.
Fins la proper, compta amb mi!
Núria Casals”
Enviado por Montse el Thursday 10 de May de 2007

“Gracies Javier per l'excursió magnifica del diumenge, si ho hagues sabut com seria potser no hi hagues anat, pero, com que hi era va servir per aseventarme que puc fer mes coses de les que penso i tinc la moral mes alta que anteriorment.
Fins un altre i no hem diguis per on serà.”
Enviado por Núria el Monday 14 de May de 2007

“Darrer part médic:
Aquest matí he anat a l’hospital de Sant Boi a fer-me una segona radiografia; tot està bé, l’os no s’ha desplaçat. He de tornar el 6 de juny a fer una tercera radiografia i si està bé em trauran el guix. O sigui només 30 dies en lloc dels 40 que jo esperava.
Quan em vaig trencar la cama l’any 92 em van fer una radiografia i em dir que tornés al cap de 40 dies. Guix fora i cap a casa. No sé si han canviat els protocols generals o a Sant Boi ho fan diferent.
El que més em sorprèn és la rapidesa en atendre’m: tenia hora a les 12:10 per la radiografia. A les 12:12 ja la tenia a les mans. Tenia hora a les 13:02 pel metge: a les 13:05 ja havia acabat la visita, i no és que ho fes molt ràpid, és que abans d’hora m’han agafat. Admirada estic!

Enviado por Anacoreta el Tuesday 15 de May de 2007

“¡Cuanto me alegro de que te restablezcas antes de lo previsto y de que el mal servicio de la Sanidad Publica empiece a ser un tópico poco cierto!.



Añadir nuevo comentario
Usuario de Madteam.net No usuario




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook